Remonttikuvia edelleen...

Sunnuntai 22.9.2013 klo 19.34

Ja sitten sisältä muutamia kuvia...

Vihtorinkadun ostin siis kauniina helteisenä kesäpäivänä, jolloin aurinko siivilöityi kauniisti lehvästön välistä ja talo näytti oikein kodikkaalta! Kiersin talon nopeasti ja tein ostotarjouksen -näin valtavasti potentiaalia talossa. Laskukone päässäni ynnäsi yli 70 000€ remonttitarvetta, mutta kuten kaikella mitä tehdään rakkaudella itselle loppuelämäksi...myös tämä projekti paisui paisumistaan ja jossakin vaiheessa lopetin laskemasta paljonko remonttiin lopulta meni euroja ja ajattelemasta taloa sijoituksena. 

Vihtori_keittio_2011.jpg

Keittiö 2011 kesällä.

Vihtori_keittio_2011_2.jpg

Tilasta on purettu 7 seinää. Talon alkuperäisistä rakennepiirustuksista ei selvinnyt, että tilassa oli 2 kantavaa seinää...joten...onneksi on tullut muutama remonttikohde purettua, niin osasimme lopettaa purkamisen ajoissa ja kutsua rakennesuunnittelijan paikalle. Keittiöön on nyt lisätty 3 kantavaa palkkia korvaamaan noita 2 kantavaa seinää. Tässä vaiheessa yllättävien menojen budjettia ei oltu kulutettu vielä yhtään! Kantavien rakenteiden uusiminen ja suunnittelijan palkka kuluttivatkin melkein kokonaan tuon budjetin :-) 

Vihtori_keitio_2013.jpg

Ja tässä lopputulos alkukeväästä 2013.

Kommentoi kirjoitusta.

Pihakuvia ennen ja jälkeen...

Sunnuntai 22.9.2013 klo 18.40

Ja puutarhanhoitoa harrastetaan Sajalahdillakin...

Vihtori_takapiha.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Takapiha kesä 2011

Vihtori_takapiha2.jpg

*

Vihtori_takapiha13.jpg

Takapiha kesä 2013

Vihtori_takapiha_2013.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Ennen ja jälkeen....remonttikuvia!

Sunnuntai 22.9.2013 klo 16.23

Muutama kuva pihasta ennen ja jälkeen...

Vihtori_terassi_2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terassi 2011 kesällä.

Vihtori_terassi_2011.jpg

*

Sama terassi kesällä 2012.

Vihtori_terassi_12.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Onhan siinä pieni muutos tapahtunut...

 

Kommentoi kirjoitusta.

Barcelonan pikareissu...

Maanantai 9.9.2013

Barcelona tuli käytyä todella juoksuhölkkää...siis jos vaan olisi onnistunut hölkkäämään...kongressipaikalle sain kuitenkin vääntäydyttyä vaivoin...venäytin nilkan ensimmäisenä päivänä ja eipä muuta kuin ensimmäisellä koneella takaisin...

Barcelona15.jpg

Barcelona916.jpg

Espanjalainen ambulanssikyyti ja sairaalan ensiapu olivat tehokkaita ja nopeita, vaikkei meillä yhteistä kieltä oikein löytynytkään! Saisi Suomen sairaanhoito käydä tutustumisreissulla espanjalaisessa ensiavussa! Olin sairaalassa sisällä 1 1/2 tuntia, nilkka oli sinä ajassa tutkittu, kuvattu ja sidottu!

Barcelonasairaala934.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Loma vihdoin!!

Sunnuntai 1.9.2013


Elokuun viimeinen viikko vietettiin sitten merkkipäiviä karussa Rhodoksella.

Rhodos810.jpg

Rhodos857.jpg

Mia ja Rhodoksen kaupunki!

Mia.rhodos16.jpg

Ranta

Kommentoi kirjoitusta.

Silverskår 6.-9.8.

Perjantai 9.8.2013

Hyvästit laihdutukselle! Kilot, jotka tulivat yhtä nopeasti kuin jäiden lähtö keväällä, polvileikkauksen jälkeen, tuntuvat istuvan vyötäröllä tiukemmassa kuin torakat vanhassa talossa...anteeksi vaan tämä vertaus...

Laihdutus oli hyvässä käynnissä, kun lähdin työreissuun Silveskåriin Ahvenanmaalle...ruokaa oli riittävästi ja se oli NIIN hyvää, etten raaskinut olla syömättä napa ruskuen!

Silverskår oli piristävän erilainen kokouspaikkojen joukossa ja meidän italialaiset vieraammekin olivat todella otettuja Suomen luonnosta ja ruuasta!

Silverskar704.jpg

Kalaankin päästiin...saaliina muutama pieni ahven ja särki! 

Kommentoi kirjoitusta.

MUSE stadikalla!!

Lauantai 27.7.2013


Upea keikka!

Muse650.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Harriett sai 5 tyttöä ja 1 pojan

Torstai 25.7.2013 - Mia

6 pirteää pikkuista!! Onnea Harriett!!

Harriettpennut887.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Bruno ja Simba möksällä!

Lauantai 20.7.2013



Sileillä kallioilla kelpaa juosta!

Bruno_ja_Simba_mokilla.jpg

Simbamokilla566.jpg

Ja vähän maistaa suolaista vettä...

Brunomokilla577.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Simban valloittava persoona valloitti talon

Lauantai 6.7.2013

Simba nukkui ensimmäisen yön mamman vieressä ja katseli suurilla silmillään hieman hämmästyneesti kaikkea, aamulla Simba kävi haistelemassa talon läpi ja omi kaikki luut ja lelut ja kotiutui kerrasta!

Simba.luu.4952.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Kertun synnytys päättyi onnettomasti

Perjantai 21.6.2013 klo 15.41

Kerttu alkoi synnyttää juuri lasketun ajan puitteissa. Ensimmäisen pennun syntymiseen meni kuitenkin kohtuuttoman kauan aikaa ja lopulta lähdimme eläinlääkäriin, jossa ultrassa nähtiin pentujen sydänäänten laskeneen huolestuttavan alas! Kerttu valmisteltiin nopeasti sektiota varten, mutta emme saaneet pentuja pelastettua.

Suru on pohjaton, tällaisilla hetkillä sitä mielellään lopettaisi koko kasvatustyön! Mutta Kerttu voi hyvin ja on nyt hyvää vauhtia toipumassa leikkauksesta! Hyvästelimme yhdessä Kertun kanssa pennut minä kyyneleet silmissä ja Kerttu enemmän tilanteeseen realistisesti suhtautuen -Kerttu haistoi pentuja ja totesi tapahtuneen, nosti katseensa minuun ja suuntasi ovelle aivan kuin sanoakseen "Okei, tässä kävi nyt näin, lähdetääs mamma nyt kotiin!" 

Kyllä ihmisen paras ystävä on viisas! 

Kommentoi kirjoitusta.

Islanti -sumujen ja jään maa?

Maanantai 17.6.2013

Islannissa työmatkalla 13.-17.4. Pohjoismaisessa kongressissa. Monet ovat ylistäneet Islannin ainutlaatuisia maisemia. Itselleni sieltä jäi unohtumattomasti mieleen valaat, kylmä meni luihin ja ytimiin merellä, mutta valaiden näkeminen oli kaiken sen kylmyyden arvoista!

 Islanti252.jpg

 

Blue Lagoon

 Islanti19.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Ultraäänen tulos!

Tiistai 21.5.2013 klo 8.53

Ultrassa on nyt sitten Kertun kanssa käyty...pentuhajuja on luvassa kesäkuun puolessa välissä!!! 

1 kommentti .

Ranskisten kevätpäivät Nastolassa

Lauantai 18.5.2013

Olimme ranskisten kevätpäivillä, mukaan oli ilmoittautunut 40 ranskista...ja kivaa oli...muutama palkintokin bongattiin! 

Napero oli luokassaan Avo2 ja sai kehuja tuomarilta reippaasta liikunnasta ja esiintymisestä, hyvästä urosmaisesta päästä ja vahvasta luustosta.

 

 Ranskiskevatpaivat517.jpg

 

Napero vauhdissa!

 Ranskiskevatpaivat3.jpg

  

Palkintoja, kunniapalkintoja ja kuivamuonaa...paljon oli kotiinviemisiä!

Ranskiskevatpaivat30.jpg 

  

VSP oli viehkeä neitokainen Chili eli Darlingdarling Chili Cheesecake!

ROP puolestaan kaunis uros Tulskaya Akvarel Saimon Nero Smash!

Kommentoi kirjoitusta.

Bruno kahvilla Tampereella!

Perjantai 17.5.2013

Laukon torilla mamman työreissulla mukana torielämästä nauttimassa!

Bruno_kahvilla.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Bruno astui taloon

Perjantai 3.5.2013 - Emäntä

Chihuahua-pentuja lähdin ihan vain katsomaan ystävälleni, vaikka olisin voinut perjantai-illan kuluttaa myös Saksa-Suomi pelissä! Mukavahan sitä on ajella rapiat 700km kauniina kevätiltana! Oli minulla pientä asiantynkääkin olevinaan...olin löytänyt ihanat ikkunat...kasvihuoneprojektiani varten! Ja samalla kävisin tervehtimässä kummipoikaani Sebastiania! 

Ennakko-odotukseni kyräilevistä chihu-pennuista romuttui ensimmäisen sekunnin aikana...kaikki ryntäsivät syliini, Bruno etunenässä...avoimina ja iloisina...kannatti taas rakentaa itselleen ennakkoasenne! Olen nimittäin tutustunut vain ennakkoluuloisiin ja äksyihin chihuahuoihin aikaisemmin! Ja aidosti luullut sen olevan rodun ominaisuus!

Lähdin siis kotiin koiranruokasäkkien, kauppakirjan, ikkunoiden ja chihupennun kanssa...

Kannattaa aina vannoa, ettei koskaan...Nyt kasassa on siis 41 ikkunaa ja Bruno kaupantekijäisinä? Yksinkertaista kun asioihin ryhtyyntyy...

Bruno_paidanalla.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Astutussuunnitelmia...

Keskiviikko 3.4.2013 klo 9.35

Kertun juoksut alkoivat eilen ja nyt piiiitkäääääkin pidempi (joka ei vähiten johtunut emännän remonttikiireistä ja työpaikan vaihdoksesta?) odotus on ohi ja pääsemme toivottavasti kesällä tuoksuttelemaan pennun tuoksuja!

Uros on Kertulle valittu ja siitä, kaiken mentyä suunnitellusti, myöhemmin enemmän!

 

1 kommentti .

Uusi ruokapöytä!

Torstai 7.3.2013

Remontti jatkuu ja jatkuu...ensin uhrasin remontille 8 kk kaiken vapaa-aikani, jonka jälkeen leikattiin polveni takaristiside...Polvileikkaus vei jotenkin suurimman terän remontti-innostani? Mutta jatkettava on, ettei seuraavan omistajan tarvitse laittaa niitä kuuluisia viimeisiä listoja paikalleen!

Mutta...heti, kun olin kaivanut maalikätköni ja tasoituslastani hollille, jatkaakseni vuosi sitten kesken jäänyttä alakerran remonttia...askeleeni veivätkin sisustus- ja huonekalukauppoihin...ja käteen tarttui komea pirtinpöytä ja 8 tuolia...ja koska pirtinpöytä oli niin iso, ettei se mahtunut mihinkään, talon yläkerran sisustus ja huonejärjestys laitettiin uusiksi! Yksi kaappi jäi lopulta samalle paikalle kuin mitä se aloittaessa oli :-) Jotta elämä ei olisi tylsää! Mutta nyt meillä on olohuone/takkahuone ja ruokailuhuone/tupakeittiö entisten 2 olohuoneen sijasta!

Tässä tämä komea pirtinpöytä uudessa kodissaan omalla paikallaan! Fasetista tekee melkein aina hyviä löytöjä!

pirttipoyta.jpg

Kommentoi kirjoitusta.

Kommentoi kirjoitusta.

Muse!!

Maanantai 10.12.2012 - Mia

Muse020.jpg

Järisyttävän ihana Muse! Suosittelen lämpimästi!

Tänä vuonna livenä nähdyistä keikoista mieleen on jäänyt erityisesti Bruce, joka Helsingissä soitti yli neljä tuntia, aina letkeä Jukka Poika, joka tuli nähtyä kahteen eri kertaan kesällä, ihanaääninen Chisu, Lauri Tähkä, joka jätti kylmäksi ja upea Jenni Vartiainen! Ylivoimaisen voiton tähän asti on vienyt tuorein kokemus Muse!

Kommentoi kirjoitusta.

« Uudemmat kirjoituksetVanhemmat kirjoitukset »