Aika kuluu liian isoin harppauksin?

Keskiviikko 20.7.2022 klo 12.42


Covidin alkaessa tuntui, että aika matelee ja onneksi nyt voimme jo puhua pahimmasta Covid-ajasta imperfektissä. Lopullisesti Covid ei muuttanut ajan kulumista ja nyt tuntuu, että aika juoksee suorastaan pikavauhtia eteenpäin. 

Alma (Chilibulls I Can Be That Woman) Abba-pentueesta jäi kotiin kasvamaan ja Alman kanssa olemme aloitelleet keräämään esiintymiskokemusta pentunäyttelyistä. Neljästä pentunäyttelystä Alma on ollut kolmessa rotunsa paras. Junioriluokasta Alma on ehtinyt keräämään jo yhden juniorisertinkin ja jännityksellä odotan millaisia tuloksia tämä pirtsakka tyttö saa aikaan. 

Silja (Chilibulls Silja Sofia Frost) ehti käydä näyttelyreissulla Romaniassa ja Slovakiassa ja viimeisteli oman C.I.B. tittelinsä. 

Siljan kevätkukkapentuesta kotiin jää nyt kasvamaan Elsie (Chilibulls Snowdrop). Jännityksellä odotan millainen siitä kehittyy, koska olen odottanut tätä pentuetta 5 vuotta.

Simba (Duppy Still A Secret) avasi veteraaniluokat ja vanha herra näytteli itsensä vielä myös rotunsa parhaaksi -virtaa näyttää riittävän veteraanissa. Simba sai ihanan arvostelunkin ja siinä erityismaininan kuinka liikkuu erinomaisilla vetävillä liikkeillä ja esiintyy ryhdikkäästi ja kantaa vuotensa kunnialla. 

Pentuesuunnitelmiakin taas on syksylle kahdelle sijoitustytölleni Helmi-Leenalle ja Sidneylle. 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini