Remontti jatkuu...ja pentuesuunnitelmia

Lauantai 6.2.2021 klo 8:15


Yleisin kysymys mitä minulta kysytään, on "joko remontti on valmis?" Ja vastaan aina, että se valmistuu kyllä aikanaan. Muutama remontti on valmistunut ja lumi sulaa yleensä juhannukseksi. 

Syksy, kuten kevätkin, on ollut outoa aikaa, eikä vähiten Covid tilanteen takia. Etätyöskentely niin omassa työssä kuin koirayhdistyksissä, on tullut tutuksi, mutta livetapaamisia on jo ikävä. Remonttinikin on ajoittain viivästynyt materiaalipuutteiden takia. Samalla minulla on ollut mahdollisuus keskittyä koiriin ja jalostussuunnitelmiini. Minulla on ollut herkullinen tilanne kasvatustyössäni -narttujen kasvaessa sopivaan ikään, olen saanut vihdoin toteuttaa suunnitelmiani. 

Ja niitä suunnitelmia onkin toteutunut vuoden 2020 aikana. Ensin Lilli aloitti synnyttämällä elokuun lopulla pentueen, missä käytin omaa urostani ja linjasin sukutaulua Misty Meadows koiriin ja itsekin yllätyin kuinka tasainen ja kaunis pentue syntyi. Tämä oli teemaltaan Islantilainen mytologiapentue. Toistaiseksi sirpakka Chilibulls Edda The Poetic on kotona kasvamassa. Tämän yhdistelmän olen myös päättänyt toistaa, koska pennut olivat niin hienoja -kauniita, hyvärakenteisia ja hyväluonteisia. Seuraavaksi Metten aika tuli ja syntyi kuusi pikku mönkkäriä marraskuussa ja tämän pentueen takana on hienoina pitämiäni Gourmandies koiria sekä isän selkätulokset olivat erinomaiset mikä myös painoi paljon päätöksiä tehdessäni. Tämän pentueen teemana oli suomalaiset naisnäyttelijät ja pentueesta suloinen Chilibulls Lempi Helle jää jatkamaan kasvatustyötäni. Seuraavaksi Silja sai tammikuussa 2021 kauniin väriset 3 pitkäkarvaista pentua ja tämän pentueen nimiteemana tulee olemaan Scream elokuva! Pentueen isä selviää DNA-testillä aikanaan, koska kaksoisastutin Siljan. Siljan pennut ovat nyt melkein kolmeviikkoisia ja olen aivn ihastunut pentueen tomeraan tyttöön, joten kaiken mennessä hyvin se jäänee kotiin?  Seuraavaksi jännitän sijoitustyttöni Armin astutuksen tuloksia, Armi ainakin on vahvasti tiineenä ja laskettu aika on helmikuun lopulla. 


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini