Nimitehdas

Maanantai 10.12.2018 klo 14:14


Istuessani pentulaatikossa pohdin taas mistä keksiä koiranpennuille nimiä? Olen jo aikaa sitten luopunut aakkosjärjestyksellisistä nimistä, koska minulla on ollut useita yhteispentueita ja kasvattajaystävien kanssa nimiä pohtiessa, on nimiin sovellettu jos jonkinmoista sääntöä molempien toiveiden pohjalta. Nyt tällä kertaa oli itsestäänselvää, että Colan pennuista ensimmäinen tyttö tulisi olemaan Iso Vaalee minkä lempinimen se sai heti syntyessään. Mutta mitä muille nimiksi? Kehittelin ideaa hieman kaukaa, lähtien pentujen syntymäpäivästä 5.12. ja sen päivän historiallisista tapahtumista...idea hyvä, mutta se ei kantanut tarpeeksi pitkälle, jotta olisin löytänyt kaikille nimet!

Iso Vaalee -mietin olisiko joku näyttelijä iso ja vaalea? Mieleeni ei tullut muita kuin Bette Midler, joka näytellessään Danny DeViton kanssa näyttää kohtuullisen isolta Danny DeViton ollessa pieni ja pyöreä ja persoonana Bette Midler ei jää huomaamatta, jota ominaisuutta toivon myös chihun olemuksesta! Eli Isosta Vaaleesta tullee Bette Midler ja aisaparinsa pieni poika tullee olemaan Danny DeVito. 

Nimet syntyvät joskus helposti ja joskus niiden synnyttäminen on hieman vaikeampaa. Huomasin kuitenkin näitä "koomikko"nimiä pohtiessani, että Chilibulls nimihistoria kuvaa hyvin koirankasvatusta...ensin haltioidut ja elät satumaailmassa, joskus kohtaat myrskyjä loppumattomalla matkallasi ja ilman huumorintajua et pärjää kasvattajana. Odottelen jo malttamattomana mitä näistä pennuista kehittyy ja samaan aikaan uusia suunnitelmia on jo kypsymässä!


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini